Avui s’ inicia el Parc Infantil de Nadal a Santa Bàrbara

Tot a punt per obrir una nova edició del Parc Infantil i Juvenil de Santa Bàrbara (Foto:M.Tomàs)

Gràcies a la col•laboració del Grup Joventut ,és un  dels pocs  Parcs  gratuïts  que es fan al territori
Diàriament hi passen uns 200 infants.

(J.Roig/T.G.).-No és fàcil,sobre tot en els temps que corren ,que un ajuntament pugui oferir activitats gratuïtes  per als més petits com les que aquests dies es fan molts llocs, als anomenats Parcs de Nadal.
En el cas de Santa Bàrbara,el Parc Infantil i Juvenil de Nadal que comença avui i que es perllongarà fins al proper dilluns 31 de Desembre ,es pot fer gràcies a la col•laboració desinteressada dels voluntaris del Grup joventut que es ‘encarreguen de dur a terme les diferents activitats i tallers que s’ organitzen.
Montse Rodríguez,regidora de Joventut del nostre poble destacava  el paper d ‘aquests voluntaris i ens recordava que les  activitats que es duran a terme són gairebé les de sempre ,perquè gaudeixen de gran popularitat entre la quitxalla assistent.
Enguany,entre les activitats destacades,  hi trobem l ‘arribada de l ‘herald dels Reis Mags ,prevista per a les 12 hores del diumenge 30  de Desembre i que permetrà que ,els xiquets i xiquetes que o vulguin,puguin lliurar en mà al missatger de Melcior ,Gaspar i Baltasar les seues cartes.
Pel Parc Infantil  de Nadal de Santa Bàrbara que s’ insta-la al Pavelló Municipal,  i passen diàriament uns 200 infants del mateix poble,però també de municipis veïns .Recordem que l ‘entrada  és gratuïta i que els horaris són de 11 a 13:30 h. pels matins i de les 16 a les 20 h. per les tardes.