Les obres del nou Centre de Dia de Santa Bàrbara “compleixen els terminis”

Inici de les obres del nou Centre de dia (Foto J.Roig)

Es preveu que  comenci a donar servei al 2011
Un dels principals temes que queda per resoldre és el de la gestió.

(J.Roig).-Les obres del nou Centre de Dia que s ‘esta construint a Santa Bàrbara estan avançant a bon ritme i  segons Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials,s ‘estan complint el terminis,lo que vol dir que  s ‘estan complint  també les previsions  per a que la primera fase de les obres  estigui enllestida a finals d ‘aquest any. En canvi la segona fase  de les obres que s ‘estan fent a l’ antic Cap i que contemplarien l’adequació de la primera planta de l ‘edifici per ubicar-hi els despatxos per a la treballadora i educadora social quedarien,segons Rodríguez , ” a mitges”    .
Un altre tema que queda per  resoldre i en el que s ‘esta treballant, és el de la gestió del Centre. Gestió que ,segons confirmava la regidora, serà privada ,tot i que de moment  no va avançar res més en aquest sentit.
També farà falta l ‘equipament i la contractació del personal que donarà servei a aquest nou Centre de Dia per a gent gran.
De totes maneres ,Rodríguez confia que   la previsió inicial de que es pugui començar a donar servei a partir del 2011  es pugui complir
El nou Centre de Dia planer tindrà una capacitat de trenta places ,que segons la mateixa regidora ,seran totes concertades i per tan gratuïtes i de fàcil accés per als usuaris.
El centre de dia, ubicat a la planta baixa, comptarà amb diferents sales i espais: vestíbul i recepció, vestidors de dones i d’homes, dutxes geriàtriques, un magatzem, cuina, zona de control, lavabos d’homes i dones i adaptats per a dones i per a homes, sala multi funcional, sala de fisioteràpia, menjador i zona de neteja.
El projecte global està pressupostat en 1.200.000 € , dels que 400.00 corresponent a la priemra fase que s ‘esta acabant d ‘enllestir. El finançament es fa gràcies a les aportacions dels fons FEIL ,l’ ajuntament i el Departament de Serveis Socials.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada