El Club de Twirling Santa Bàrbara organitza un stage a La Ràpita per a les seues atletes.

majorets-twirling-olleEl Club Twirling Santa Bárbara, una de les entitats mes veteranes ,nombroses i actives del municipi va organitzar la passada setmana una estada a l’Alberg de La Ràpita  per als nois i noies que formen part del club amb l’ intenció de combinar diversió i entrenament.
Segons que explicava Judit Lleixà  , monitora del club , l’ objectiu és que ,un cop acabada la temporada de competicions , el grup passi uns dies de convivència relaxant-se i passant-s’ho be, però sense oblidar l ‘entrenament, al que hi van dedicar tres hores cada tarda.

(Foto A.Ollés)

Durant la setmana també van estar preparant un exercici demostració per als familiars que els van visitar ahir diumenge  i on hi van prendre part la trentena de nois i noies de totes les edats que van poder participar de l ‘estada a La Ràpita.
Aquest és el primer any que es fa aquesta mena de colònies esportives ,tot i que segons explicava també Lleixà, aquest era un projecte que s’ arrossegava ja des de feia temps  però que no ha estat fins ara que s’ han donat totes les circumstàncies per poder-lo dur a terme : temps, pressupost i ganes.
L’ estada, finanzada pel mateix club, es va realitzar des del passat dijous fins ahir diumenge, que es va clausurar amb un dinar de germanor