L’ Ies “Les Planes” de Santa Bàrbara no farà la jornada compactada

IES "Les Planes" de Santa Bàrbara (Foto:J.Roig)

(La Marfanta/J.Roig).-La majoria d’instituts de les Terres de l’Ebre han optat per acollir-se a la jornada compactada el proper curs escolar 2012-2013.  De fet, un total de 15 dels 22 instituts públics que hi ha a les Terres de l’Ebre van sol•licitar la jornada intensiva, i només s’ha desautoritzat a l’Institut Terra Alta de Gandesa per un problema amb el contracte del servei de menjador.

Entre els  centres que no han demanat la jornada compactada està  l’ IES Les Planes del nostre municipi  juntament amb els dos de Formació Professional (l’Institut de l’Ebre a Tortosa i l’Institut Montsià a Amposta), els tres instituts-escola (El Perelló, Jesús, i Móra la Nova), el de tecnificació d’Amposta  .

D’altra banda, Martí va aprofitar ahir la presentació dels centres públics que han optat per la jornada compactada per donar a conèixer les dades del pròxim curs escolar, segons les preinscripcions. Així, en el cas de P3 hi haurà 72 grups d’escola pública i 8 concertada, quatre menys que el curs passat, amb un total de 1.768 alumnes preinscrits, 130 menys que el curs passat, i amb una ràtio de 22,38 alumnes per classe.

Pel que fa a primer d’ESO, hi haurà 58 grups a instituts públics i nou grups de concertats, dos menys que el curs passat, amb un total de 1.795 alumnes, 55 menys que el curs 2011-2012. La ràtio se situa entorn els 26,79 alumnes per classe, i com a màxim hi haurà 33 alumnes en algun grup.

En total, pel curs vinent, Ensenyament ha ofertat 25.301 places d’educació infantil, primària, i secundària en centres públics de les Terres de l’Ebre, per les que ha rebut 20.774 sol•licituds. La concertada tenia 2.941 places per 2.844 sol•licituds.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada