Els afectats per les hipoteques a l’ Ebre volen mostrar a la premsa com negocien amb una entitat bancària el cas d’ una afectat.

Han convocat  als mitjans davant les oficines de Ibercaja a Amposta  per negociar el cas de Jaume un afectat per la hipoteca que participa a la PAH i al que li resten 25.000 euros per pagar

530553_451068024951305_1092688014_n(Redacció/J.Roig).-La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de les Terres de l’Ebre ha convocat per a demà a les 12 del migdia al mitjans de comunicació al davant de l’entitat bancària Ibercaja d’Amposta.
El motiu,segons expliquen en una nota de premsa feta arribar a la nostra emissora ,és perquè davant l ‘entitat bancària volen explicar el cas d’en Jaume, un afectat per la hipoteca que participa a la PAH i al que li resten 25.000 euros per pagar. L’afectat intenta que li facen una dació en pagament i pagar un lloguer social de 150€ però l’entitat es nega de forma rotunda. Es dóna la dramàtica situació que l’afectat és diabètic i té problemes del cor i la situació actual està posant seriosament en perill la seua salut. Ell mateix ha fet saber aquesta circumstància al director de l’entitat qui,segons denuncia la nota, ha fet cas omís.
El dimarts que ve, la PAH acompanyarà al Jaume a l’entitat i per tractar  d’obtenir una resposta positiva del director .És per això que han convocat a la premsa per a que els acompanyin i comproven in situ com fan aquest tipus d ‘actes i negociacions ,donant suport als afectats per hipoteques  .

1 resposta

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada