La Galera prepara una exposició sobre la gestió del nostre temps

rellotgeS’anomena “Quin temps tenim ? L’organització de la vida quotidiana” i serà inaugurada aquest proper dissabte
L’objectiu de la mostra és explicar de què parlem quan ens referim als usos del temps.

(Redacció/J.Roig).-Del 31 de gener a l’1 de març de 2015, la Sala 2 de Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera  ubicat als baixos de l’Ajuntament, acollirà una exposició itinerant de l’Institut Català de les Dones, titulada: Quin temps tenim?. L’organització de la vida quotidiana.

Els organitzadors expliquen que,tenint en compte que el 5 de febrer se celebra Santa Àgueda, la patrona de les dones, el centre, i, com ja és habitual des de fa alguns anys, vol unir-se a aquesta celebració i a tot un seguit d’actes que organitza l’Associació de Dones de la Galera.
Per això, el mes de febrer, la sala d’exposicions de Terracota deixa les arts plàstiques per presentar un tema tant important com és la gestió del nostre temps, sobretot del de les dones, tradicionalment dedicat, única i exclusivament, a unes determinades tasques.

Les dificultats per harmonitzar el temps que la dona dedica a l’àmbit laboral, personal, social i familiar, han convertit la gestió del temps en una de les qüestions prioritàries per al benestar de les persones. Per què ens falta temps? Com es pot fer compatible la jornada laboral amb les necessitats de cura i atenció de les persones ? Qui se n’ha d’ocupar?
L’objectiu d’aquesta exposició és explicar de què parlem quan ens referim als usos del temps, tot mostrant els diferents aspectes que hi tenen relació, i posar de relleu la necessitat de trobar un equilibri entre les diferents activitats de la vida quotidiana

A través d’aquesta exposició que consta de 15 panells amb imatges i textos, trobarem algunes indicacions de com administrar el nostre temps i trobar un equilibri entre treball, oci i vida privada, quelcom que tanta falta fa en la societat actual.

L’horari del Museu Terracota és: dimecres a divendres de 9’30 a 13’30 hores; dissabtes, diumenges i festius de 12’00 a 14’00 hores.

1 resposta

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada