El “Sant Jordi” planer, enguany, convoca narrativa

Fins al 14 de Març es poden presentar obres al 23é concurs literari “Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara”


literari2014_EDITORA9808EDITORA_4741(J.Roig/T.G./AdSB).-Des de fa 23 anys, la regidoria de Cultura de l’ ajuntament de Santa Bàrbara convoca el concurs literari Sant Jordi vila de Santa Bàrbara. Ens els seus orígens la convocatòria incloïa les modalitats de poesia, assaig i narrativa, però des de fa tres anys i donada la poca participació en alguna d’aquests modalitats, es va decidir convocar bianualment i per separat els de narrativa i poesia i enguany, tal i com explicava el regidor de cultura planer, Alfred Blanch.

El premi de Narrativa que es convoca enguany, està dotat amb 300 € donats per l’Ajuntament i s’ atorga a un relat curt d’una extensió mínima de 15 pàgines, de tema lliure. Blanch també recordava que hi ha un accèssit de caràcter local de 60 € i que, tradicionalment,  la convocatòria del premi, en l’ apartat de  narrativa, sempre sol tenir més participació.

El regidor de cultura de Santa Bàrbara explicava que, al decurs d ‘aquests 23 anys d’ existència del concurs, s’ ha aconseguit una bona base de dades de participants, procedents de diverses zones de tot Catalunya i molt especialment de les TTEE, afegint que, darrerament, Internet és una bona eina de promoció i propagació de la convocatòria.

El termini d’admissió dels originals acabarà el divendres 14 de març de 2014, a les 13 hores i el veredicte del jurat es farà públic el dia 11 d’abril. El mateix dia es donarà a conèixer la data del lliurament dels premis.

Les bases específiques d’aquest concurs es poden consultar a la web municipal www.santabarbara.cat. També es pot realitzar qualsevol consulta a l’Ajuntament de Santa Bàrbara, tels. 977 71 70 00 / 977 71 70 01.

Paral·lelament, també es convoca el XXIII CONCURS LITERARI ROGELIO FARNÓS, de caràcter local i destinat exclusivament  als alumnes de l’Escola Jaume Balmes de Santa Bàrbara.

Al treball guanyador de cada un dels cicles d’Educació Primària i d’Educació Infantil se li atorgarà un premi consistent en un lot de llibres, donat per l’ajuntament. A més a més, tots els participants rebran un record commemoratiu.
L’especificació de les bases l’estableix la mateixa escola.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada