Espectacle i jazz- poprock, seran enguany els protagonistes a les jornades de Cultutardor

capturadaL’obra de l’ampostí Jesús Serrano “Llavis Molsuts” i el concert de d’Albert Caire trio ompliran el programa d’activitats culturals de tardor que organitza Santa Bàrbara els dos caps de setmana previs a la Fira de l’Oli.

Com a novetat i per donar-li més difusió, enguany s’aprofitarà la presentació de les Jornades per lliurar la beca “Ies Les Planes”

(J.Roig/T.G.).-Aquesta setmana s’ha donat a conèixer el programa d’activitats de la que serà la V edició Cultutardor , els dissabtes amb actuacions i activitats diverses que organitza la regidoria de Cultura des de l’any 2012, amb la finalitat de dinamitzar culturalment Santa Bàrbara els caps de setmana previs a la Fira de l’Oli.
Els primers anys les activitats es feien durant 4 dissabtes consecutius entre els mesos d’octubre i novembre però des de l’any 2014, les activitats s’han reduït a dos, que enguany seran el 5 i el 12 de novembre.
Alfred Blanch, alcalde i regidor de Cultura del nostre ajuntament explicava a La Plana Ràdio que, a banda de les dues actuacions que s’han preparat, enguany Cultutardor tindrà com a novetat l’acte de lliurament de la beca que s’atorga conjuntament per tots els ajuntaments que tenen alumnes a l’Institut Les Planes i es dóna a l’estudiant amb més bons resultats al finalitzar el seu cicle de Batxillerat, que són els que definitivament deixen l’ Institut per a traslladar-se a la Universitat. Enguany aquest acte es farà coincidir ambla presentació del programa per tal de donar-li més protagonisme i difusió.

En quant als espectacles que s’han preparat, com diem, es tornaran a concentrar en dos caps de setmana. El dissabte 5 de novembre es podrà gaudir de l’espectacle “Llavis Molsuts”, un espectacle literari-musical sobre un text de l’escriptor ampostí Jesús Serrano.
El dissabte 12 de novembre, es presenta l’actuació “d’Albert Caire Trio” amb un repertori musical pop rock traslladat al terreny del jazz.
Els espectacles que es presenten a Cultutardor es podran veure a la sala d’actes de l’Smartcentre ( Centre Cultural) i, com en anys anteriors, es continuarà mantenint el preu simbòlic de les actuacions, el primer dissabte serà gratuït i el segon dissabte serà de 5 euros. L’ajuntament ha informat també de que enguany no hi haurà entrades anticipades, s’hauran d’adquirir al mateix moment de l’espectacle, tot i que si que l’aforament limitat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada