El ple d ‘ahir va aprovar la congelació de la paga extra dels treballadors municipals

L ‘alcalde ha enviat una carta a tot el personal de l ‘ajuntament explicant  que es veu obligat, per llei,a prendre aquesta  mesura que retalla,un cop més,el sou als treballadors municipals.

(J.Roig).-Entre altres temes que es van tractar a la sessió ordinari de ple que l ‘Ajuntament de Santa Bàrbara va celebrar ahir,el punt número dos tractava sobre  aprovar la declaració de crèdit com no disponible que no era altra cosa que dona curs al decret promulgat el passat mes de juliol pel govern espanyol sobre “mesures per garantir la estabilitat pressupostària i de foment de la competitivitat”  i  que obliga, a les administracions,també a la local,a congelar la paga extra dels funcionaris i personal laboral,amb lo que els treballadors del nostre ajuntament es veuran també perjudicats per aquesta mesura.
L ‘alcalde del municipi,Jordi Bornat,aquesta mateixa setmana va fer arribar una carta personal a tots els treballadors municipals,explicant la situació per la que es veia obligat a suprimir-nos aquest suplement salarial així com a prendre altres mesures a les que obliga el mateix decret del govern  i que minven ,un cop més, els drets adquirits les darreres dècades pel treballadors en general i de l ‘administració pública en particular.
En la mateixa missiva,Boronat,es pregunta perquè no es prenen mesures punitives solament contra aquelles administracions que han fet les coses malament  i es deixa en pau  a aquells,com la de Santa Bàrbara,que han fet una bona gestió del recursos. L ‘alcalde creu que no és just que s’ hagin d ‘aplicar els mateixos decrets sancionadors per a tots i  lamentava tenir que prendre aquesta mesura a la que l’ obliga la llei  .”Intentarem buscar mesures alternatives que pal•lien aquesta decisió imposada” concloïa.
La mesura va ser aprovada per l ‘equip de govern de CiU ,mentre que Unitat Planera,a la oposició,s’ hi va abstenir.

1 resposta
  1. Raul
    Raul says:

    El que en penso,es que sempre paguen els mateixos.? perque no es prend l´exemple del president franses, que aplicara un impost a les grans fortunes ¿

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada