La Plana Ràdio comença avui la programació de la temporada 2016/2017

Ho fa amb 33 col•laboradors i amb més de 90 hores setmanals de programació pròpia amb continguts elaborats.

Enguany estrena dos programes nous, “Història de les Paraules” i Molt més que sexe”, mentre que en consolida i amplia d’altres de significatius a la seua graella.

p1080499-esta

Part de l’equip de col.laboradors que van poder assitir a la reunió de presentació de la programació el passat 20 de Setembre. (Foto: J.Roig)

(J.Roig).-La Plana Ràdio enceta avui el curs 2016/2017 amb 33 col•laboradors, una quantitat significativa per un poble que no arriba als 4000 habitants, i els dos treballadors que té la ràdio per coordinar-los i responsabilitzar-se de la programació.

Una programació que s’allargarà fins a principis de juny del 2017. De la mateixa, destaquem les novetats que estrenem aquesta temporada : “Història de les paraules” un espai que presenta el planer i Doctor de la Universitat de Granada, Josep Mª Cid Rodríguez i que, com el nom indica, té la pretensió d’explicar l’origen de les paraules que emprem habitualment per comunicar-nos , la seua evolució i fins tot canvi de significat al decurs del temps, així com la incidència social que han tingut.

Un altra de les apostes fortes de la temporada és el programa “Molt més que sexe” coordinat per Tere Giné i amb la participació de Carme Sandonis, Griselda Espuny , Josep Roig, Ramon Guillen i diferents facultatius que s’ocuparan de la vessant mèdica del tema. La intenció és tractar sense complexes ni tabús i des d’una vessant col•loquial però també acadèmica temes relacionats amb la sexualitat. Els oients hi poden participar enviant els seus comentaris, suggeriments o preguntes al correu moltmesquesexe@gmail.com.
De la temporada passada recuperarem la tertúlia “Parlar per parlar” dirigida per Josep Martí i Josep Lluis Ferré que incorporarà nous tertulians i amplia la seua durada fins als 50 minuts i l’espai d’entrevista “Món Local” , coordinat per Tere Giné, que enguany ampliarà també el ventall d’invitats. Així, a banda dels alcaldes de tots els pobles del Montsià, aquesta temporada invitarà també a altres responsables municipals i presidents d’entitats dels diferents pobles de la nostra comarca.

El magazine “El nostre matí” és un any més el protagonista de la programació matinal i el contenidor de la major part de les seccions que presenten els nostres col•laboradors amb temàtiques diverses i consolidades que es faria llarg de enumerar aquí, però sense les quals, el “programa contenidor matinal ” no tindria ni l’interès ni la variada qualitat que el fa resistir un any més com el plat fort de la nostra programació.

El continguts informatius seguiran tenint un paper destacat a la programació, amb l’informatiu propi i el compartit amb les EMUTE (Emissores Municipals de les Terres de l’Ebre), així com amb el butlletins horaris.
Els musicals són l’altra aposta important de la graella, amb la col•laboració de destacats programadors tant en generes clàssics, dance o estàndards.
Seguim també formant part de la Xarxa per poder emetre els butlletins horaris territorials i dos informatius diaris a les 8 del matí i a les 14h.
En definitiva una programació pensada per a tots els públics, amb una graella tant diversa que ens permet omplir més de 90 hores setmanals de programació pròpia amb continguts elaborats, a les que hem de sumar les gairebé 70 nocturnes de musicals seleccionats. Ho podeu consultar a la graella adjunta. graella-programacio-mati-2015-2016  graella-programacio-tarda-2015-2016

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada