Santa Bàrbara celebra aquesta tarda el primer ple radiat al nou edifici de l’ajuntament

sala plens

Nova Sala de Plens a l’ajuntament de Santa Bàrbara (Foto:J.Roig)

(J.Roig).- Aquesta tarda a les 7:30, l’ajuntament de Santa Bàrbara celebrà la sessió plenària corresponent al mes de Juny on es debatran i es posaran a provació, entre altres, aquest punts que destaquen de l’ordre del dia:
El requeriment de pagament de les obres d’arranjament dels defectes existents en l’obra “Centre de Dia Municipal” i donar  compte de l’informe d’Intervenció de l’execució del pressupost 2014 al 1r. trimestre  i també de l’informe sobre el compliment dels terminis de pagament de les obligacions atenent allò que disposa la Llei , corresponent al 1r. trimestre 2014.

També es posarà a aprovació el Programa d’actes de les Festes Majors 2014, la Memòria dels actes taurins per a les Festes Majors 2014 i dos mocions, una sobre el traçat de l’Autovia A-7. i un altra per reclamar millores en el transport públic ferroviari a les Terres de l’Ebre.

Es dona la circumstància de que, el d”avui, serà el primer ple que es celebra a la nova Sala de Plens, habilitada al nou ajuntament i al costat mateix dels estudis de LPR, per lo que serà, també, el primer ple que es retransmet des de les noves instal·lacions.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada