La deixalleria municipal de Santa Bàrbara al punt de mira dels lladres

En una sola nit els lladres es van emportar 22 neveres
L ‘alcalde del poble no descarta tancar el camí d ‘accés a les instal•lacions.  

Deixalleria municipal de Santa Bàrbara (Foto:J.Roig).-

(J.Roig).-Desprès  del reiterats robatoris  que  els darrers mesos ha vingut patint la deixalleria municipal ,l ‘ajuntament de Santa Bàrbara s ‘està  plantejant seriosament tancar amb una porta  el camí  d ‘accés a la mateixa.

Jordi Boronat,alcalde del municipi,explicava a la nostra emissora que  Acciona, l ‘empresa encarregada de la gestió del servei , havia mostrat al seua preocupació per aquest  seguit de robatoris  per això  calia mirar de trobar-hi una solució , tenint en compte l’ ubicació de la deixalleria,dins  ja de l ‘area rural de terme ,prop del cementiri  i lluny del casc urbà,sumat al fet de que les instal•lacions no disposen encara de llum  per problemes  tècnics .
Boronat deia que  ja s’ ha  pres una primera mesura tancant  un dels camins que dona accés a la deixalleria des de la part  del cementiri i ara  no descarta  tancar  també el  segon i principal camí d ‘accés,desprès de comptar amb el vis i plau dels  propietaris  de les finques que també  l’utilitzen.

Segons ens explicava l ‘operari de la deixalleria municipal els robatoris a les instal•lacions són constants i van des de els ferros i altres materials similars que es troben dipositats als contenidors receptors  fins als diferents aparells electrodomèstics, (televisors i neveres).Un dels més espectaculars va ser el robatori de 22 neveres  en una sola nit i  desprès de tallar la tanca metàl•lica  que envolta el recinte. “Es que ens han pres fins i tot la tapa de ferro de l ‘arqueta del desaigüe” es lamentava l’ operari.