Intensa sessió plenària a Santa Bàrbara

2016-04-25 20.14.15

Sessió plenària Abril 2016 (Foto:J.Roig)

Es van posar a provació 22 punts més un altre proposat en caràcter d’urgència

Es van posar a aprovació 22 punts, més un altre proposat en caràcter d’urgència.

Alguns de destacats, la mocio per demanar una nova sortida a l’autopista AP-7 a l’altura de Freginals/Masdenverge o les noves ordenances de Civisme i Convivència Ciutadana, la de Recollida de Residus i el Reglament de l’Hotel d’Entitats.

(J.Roig).-Ahir a la nit, la Corporació Municipal de Santa Bàrbara, va celebrar la sessió plenària corresponent al mes d’Abril, on es va tractar un extens ordre del dia, amb un total de 22 punts, al que se’n hi va afegir un altre en caràcter d’urgència.
Avui i com a conseqüència del gran nombre de temes tractats i l’ importància de molts d’ells, donarem compte d’una manera sintetitzada d’alguns dels més destacats.

Així podem començar explicant que l’alcalde, Alfred Blanch, va donar compte de la liquidació del pressupost de l’exercici 2015 i la distribució del superàvit de la liquidació del Pressupost de l’exercici 2015.
Blanch va explicar que, desprès de la liquidació, el municipi disposa d’un romanent líquid de 748.000 euros. Que el 2015 es va aconseguir pagar als proveïdors 12 dies abans dels 60 que marca la llei o  que a finals de l’any passat teníem una ràtio d’endeutament del 3’23 per cent.

El Ple també va aprovar el padró que, a 1 de gener del 2016, ens deia que Santa Bàrbara tenia 3.782 habitants.

Tots els punts anteriors van ser aprovat per unanimitat pels grups representats al nostre Consistori, CiU, EP i PP i també s’aprová per unanimitat les noves ordenances de Civisme i Convivència Ciutadana, la de Recollida de Residus i el Reglament de l’Hotel d’Entitats.

Es va consensuar, per la demanda dels interessats, establir un horari mínim per al Mercat Municipal, que a partir d’ara serà el següent : obrirà de dimarts a dijous de 9 a 13 h. , divendres de 9 a 13 i de 18 a 19 i dissabtes de 8 a 13h.

Santa Bàrbara és també el primer municipi ebrenc que aprova, per unanimitat, una Moció del grup municipal de CiU de l’Ajuntament de Santa Bàrbara per demanar la creació d’una nova sortida a l’autopista AP-7 a l’altura de Freginals/Masdenverge.

El consens es va acabar a l’hora de posar a aprovació la moció presentada pels grups municipals de CiU i d’EP de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, en suport a les mobilitzacions i accions contra el Pla Hidrològic de la conca de l’Ebre. El regidor del PP es preguntà on estaven quant es va fer el minitransvasament cap a Tarragona els que ara organitzen les mobilitzacions actuals . “Amb tots els respectes cap aquest ciutadans, voto en contra.” va dir.
El PP també es va abstenir en la votació de la Moció presentada pel grup municipal d’EP sobre la valoració cadastral de construccions agràries en sòl rústic imposada pel Govern de l’Estat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada