Atapeït cap de setmana cultural a Santa Bàrbara

Guillermo Gaya,col.laborador de La Plana Ràdio (Foto:LPR)

Guillermo Gaya,col.laborador de La Plana Ràdio (Foto:LPR)

Guillermo Gaya presenta la tercera marató de vídeos sobre el poble
Sortides culturals,exposicions i  festa infantil   complementen els actes de les Jornades Culturals per aquest ap de setmana.
(J.Roig).-Quant ens trobem més o menys a l ‘equador de les Jornades Culturals que esta celebrant el nostre poble ,la oferta d ‘activitats no defalleix i  el cap de setmana el tornem a trobar ple de possibilitats  com les que avui mateix ens proposa ,per als més petits, la llar d ‘infants “Les Beceroles” organitzant la que anomenen “Festa de Primavera “Ja per la tarda d ‘aquest divendres recordem que a les  set i mitja de la tarda i al Museu de la Vida a la Plana, està prevista la inauguració de la exposició fotogràfica paisatgística de l ‘autora local Mireia Albella .

Per a demà dissabte s’ ha organitzat una sortida cultural a diferents indrets de la comarca,començant per una visita guiada al Castell medieval d’ Ulldecona per seguir desprès  a la casa O’connor d’ Alcanar. La estada a Alcanar s’ aprofitarà també per visitar el Centre d’ interpretació de la cultura dels Ibers  i a la Moleta i ermita del Remei. Els participants es traslladaran desprès a la capital comarcal on,entre  altres llocs,tenen previst visitar el Museu de les Terres de l ‘Ebre.

Un dels actes més singulars de les Jornades,però,tindrà lloc el diumenge 28 amb la Marató de vídeos amb imatges de moments històrics del nostre poble  que ,per tercer anys consecutiu ,prepara  el càmera local Guillermo Gaya  .Al centre cultural ,  de forma ininterrompuda  des de les  3 de la tarda i fins les 8  Gaya ens proposa un recorregut  visual  que arrancarà amb imatges festives que estan a punt de complir 30 anys d ‘antiguitat ,records teatrals   o el pregó de Festes Majors que va fer l ‘any 1996 l ‘actual president de la Generalitat,Artur Mas .

Avançar que dintre els mateixes Jornades Culturals,el proper dimarts 30 d ‘abril ,el club de Lectura de Santa Bàrbara prepara la presentació del llibre del autor ampostí Pere Perellon “Los  inocentes hijos de Dios”.