El president de la Diputació inaugura les noves instal•lacions esportives

El passat  s’inaugurava de forma oficial el projecte de remodelació de l’equipament esportiu de Santa Bàrbara. Una millora on la Secretaria General de l’Esport ha destinat un total de 78.200€ en concepte de pavimentació amb gespa artificial de camp poliesportiu i redacció del MIEM (Mapa d’Instal·lacions Esportives Municipal).
El complex inclou un camp de futbol 11 de gespa artificial i una grada lateral, la construcció de sis vestidors, dues pistes de tennis, dues de pàdel, dues zones infantils, un camp de gespa artificial de futbol 5, la millora de l’enllumenat i enjardinament, així com la pavimentació de la zona esportiva. Unes millores que s’afegeixen a les instal·lacions existents, que ja comptaven amb el camp de terra de futbol 11, el pavelló poliesportiu, la zona d’esbarjo i la piscina.
La inauguració es va dur a terme davant la presència de Josep Poblet, President de la Diputació de Tarragona; Jordi Gaseni, Representant Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre; el Vicepresident de la Diputació de Tarragona, Pere Panisello i diversos regidors de la població, tots acompanyats per l’alcalde, Jordi Boronat, que els va mostrar detalladament les instal·lacions esportives.

En els parlaments inaugurals Jordi Gaseni felicità a l’ajuntament i als planers pel resultat final del complex afegint que “aquestes són unes instal·lacions exemplars, de primer nivell, reflex del bon treball”. Gaseni també va recordar al recentment desaparegut Ignasi Caballé, regidor de l’ajuntament i una persona que sempre havia estat força vinculada a l’esport de Santa Bàrbara.
Per la seva banda, Josep Poblet, va qualificar els equipaments esportius inaugurats d’extraordinaris, remarcant que “la Institució Intercomarcal atorga ajuts i subvencions a tots els pobles de la demarcació, però que col·labora d’una forma especial i més satisfactòriament en aquells municipis on els serveis i equipaments funcionen per l’esforç que hi posen els ajuntaments”.
L’alcalde de Santa Bàrbara, Jordi Boronat, va destacar que “sense el suport econòmic de la Diputació, la Secretaria General de l’Esport i la col·laboració de diverses empreses particulars del municipi, no hagués estat possible aconseguir uns equipaments tan dignes, resultat d’un procés iniciat l’any 2005”.

Jordi Boronat, alcalde de la vila explicava que es va pensar amb el president de la Diputació per a fer l’ inauguració perquè l’ equip de govern  volia agrair d ‘aquesta manera  el suport econòmic  que  ha rebut de l ‘ens provincial , xifrat en uns 500.000 euros

Desprès de la inauguració les activitats de cap de setmana van continuar amb la Diada Social de Sant Jordi a l’associació de jubilats  i el Festival de Playback que organitzava Mans Unides local, per tal de recaptar fons per aquesta entitat solidària.
Dintre les Jornades Culturals, aquesta tarda l’escriptora Francesca Aliern en motiu de la Trobada del Club de lectura, comentaran el seu llibre Aigües Fondes a la Biblioteca José Escudé i a partir de les 18’30 de la tarda.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada