Novetats a l’àrea de piscines de Santa Bàrbara per a la propera temporada.

2-WM-Reformes Piscinesweb_EDITORA9808EDITORA_3541

Foto:Ajuntament de Santa Bàrbara

Es vol instal•lar una gran carpa a la façana de l’edifici dels vestidors  i  millorar el pàrquing de la zona oest que s’ inunda cada cop que plou.

Segons que informa la regidoria d’ esports des de la pàgina web de l ‘ajuntament de Santa Bàrbara, s ‘estan planificant millores  a la zona de piscines del nostre poble que seran visibles abans de començar la temporada el proper mes de Juny, com ara l’instal•lació d’ una carpa  a la zona d ‘accés o la millora del condicionament d’un dels pàrquings del recinte que s’ inunda cada vegada que plou molt.

Concretament s ‘explica que la intenció de la regidoria és la d’ instal•lar una carpa de 80 metres quadrats a la façana de l’edifici dels vestidors “que,amb l’execució de la brigada municipal i una bona elecció dels materials, quedarà una obra prou digna, necessària i ajustada econòmicament”,explicita la nota, afegint que l ‘espai està pensat per poder estar a l’ombra fent un refresc, ubicar la bibliopiscina o simplement esperar a què els nens usuaris acabin la classe de natació.

Una altra de les problemàtiques  que vol resoldre i millorar la regidoria d ‘esports, és la que es produeix al pàrquing de la zona oest,a tocar de les piscines, cada vegada que plou,  convertint-lo en un bassal d ‘aigua que fins i tot produeix problemes d’ inundació al petit magatzem que l ‘ajuntament té a aquell lloc. La intenció es dur a terme els corresponents moviments de terra i canalitzacions de desaigües  adequades perquè el   pàrquing quedi ,digne ,transitable i amb la qualitat que mereix l ‘accés al recinte, utilitzat especialment a la Fira de l’ Oli, però també per festes majors o durant la mateixa temporada de piscines.

La regidoria acaba justificant que ,encara que les consignacions pressupostàries siguin força ajustades, entén que amb l’execució de la brigada municipal i una bona elecció dels materials quedarà una obra prou digna, necessària i ajustada econòmicament .

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada