L’ampliació de l’Ajuntament serà la principal inversió que es farà al Mas de Barberans el 2015

P1000584

Josep Mª Lleixà, alcalde del Mas de Barberans, durant la seua intervenció a “Món Local” de La Plana Ràdio. (Foto:J.Roig)

Desprès de l’ampliació de la planta baixa, ara  toca actuar al primer pis on es troben les oficines municipals, el saló de plens o l’arxiu .

L’ampliació de la Casa Consistorial del Mas de Barberans es pot fer gràcies a l’adquisició de l’immoble contigu a l’edifici.

L’alcalde, Josep Mª Lleixà també parlava de la importància de les obres de contenció al Parc Infantil i de la millora que s’ha fet a alguns camins del terme.

(J.Roig/T.G).-En el ple del passat mes de Setembre, l’ajuntament del Mas de Barberans va aprovar l’expedient de contractació, les clàusules administratives i la quantia de 81.065,76 €  per dur a terme la reforma interior de l’Ajuntament i Centre Cívic.
Josep Maria Lleixà, alcalde del municipi, explicava al programa “Món Local” de La Plana Ràdio que aquesta serà l’invers sió més important que es farà al Mas el proper 2015, ja que amb la retallada del Puosc, la millora de carrers que també es volia dur a terme, no es podrà fer.
Si que es podrà emprendre la segona fase de les obres d’ampliació de la Casa Consistorial que ha permès l’adquisició de l’immoble contigu a l’ajuntament i que en una primera fase ja va fer possible engrandir la planta baixa on es troba el Centre Cívic. Ara la intenció és ampliar el primer pis que permetrà disposar de més espai al Saló de Plens, les oficines municipals i l’arxiu.

L’ajuntament del Mas de Barberans també ha destinat 13.701,44 € per a les obres de consolidació i seguretat necessàries a la zona del Parc Infantil, on ha estat necessari construir uns talussos de protecció ja que es troba a una zona on, en època de pluges, es produïen petits esllavissaments.

Una altra de les principals preocupacions de l’ajuntament masover és la conservació dels camins del seu extens terme municipal, de fet i fruit del conveni de col•laboració entre el Consell Comarcal i l’Ajuntament ja s’han pogut arranjar el camí Vell d’Ulldecona que comunica el Lligallo Major amb el camí de
Mitanplana amb un pressupost de 18.480,87 € dels quals l’Ajuntament es compromet a aportar-hi 7.560,65 €.
També s’ha desbrossant el camí de l’Olla

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada