L’ incivisme provoca que s’ hagi de tancar amb blocs de formigó el perímetre de la plaça de bous

blocs

(Foto:A.Olles)

(AdSB/J.Roig).-Després d’atendre reiterades queixes per part del veïnat pròxim al solar on s’ubica la plaça de bous, l’Ajuntament de Santa Bàrbara ha pres la decisió de crear una barrera amb blocs de formigó per tal de mantenir separat aquest solar del carrer Llibertat  amb confluència amb el Mossen Baptista Sales
Les queixes feien referència a la presència continuada de cotxes que aprofitaven aquest solar per fer pràctiques de conducció temerària, virolles i derrapatges, incorporant-se després a gran velocitat al carrer. Aquestes conductes, a més de provocar molèsties evidents al veïnat amb la pols i el soroll, també van donar lloc a situacions de risc per als vianants que per allí circulen. Per això, abans d’haver de lamentar tots plegats alguna desgràcia, s’ha optat per fer aquest tancament amb la intenció clara d’impedir aquestes pràctiques de conducció temerària dins del poble.

El tancament està fet amb blocs de formigó prefabricats de 2 metres de llargada i uns 800 kg de pes, la qual cosa permet una col•locació ràpida mitjançant un carretó elevador, i de la mateixa manera es pot desmuntar en poc temps quan sigui necessari l’accés al solar.
Al  final d ‘aquesta nota, publicada al web municipal, es lamenta  que una vegada més ens trobéssim davant d’un exemple de com degut al comportament irresponsable d’uns pocs, l ‘ ajuntament s’ ha de veure  obligat   a prendre mesures que suposen la dedicació d’uns recursos que no caldrien si tothom es comportés amb civisme.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada