CIU presenta diferents esmenes als PGE a petició de l’Ametlla de Mar

jordi-jane*Jordi Jané, com a representat de Convergència i Unió al congrés dels diputats, ha demanat gairebé 3 milions d’euros per al centre cívic i per a la carretera d’accés Sud que acaba a Santes Creus i que s’inclou dins del Pla PENTA.
Jordi Jané, com a representat de Convergència i Unió al congrés dels diputats, ha demanat a petició de l’alcalde de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, Andreu Martí que s’incloguin algunes esmenes parcials als PGE que tenen relació amb l’Ametlla de Mar.

L’esmena que més destaca, per la seva quantia, és la que fa referència a una partida extraordinària de dos a dos milions i mig d’euros per completar la carretera d’accés Sud que acaba a Santes Creus i ha de continuar fins al límit del terme però fent-ho de manera molt integrada i amb molt de respecte pel Medi Ambient.

Aquesta actuació ja fa temps que està pendent de fer-se i s’inclou dins del Pla PENTA, és a dir, el seu objectiu un cop finalitzada és garantir una evacuació eficaç en cas d’emergència nuclear i, per tant, és responsabilitat del govern espanyol dur-la a terme posant els mitjans econòmics que calguin perquè la carretera sigui una realitat. Jordi Jané i Teresa Pallarès, la sotsdelegada del govern espanyol a Tarragona, han dut a terme diverses negociacions amb l’executiu de l’estat insistint en aquesta necessitat prioritària.

D’altra banda, també s’ha fet una esmena per valor de 250.000 euros als pressupostos generals per finançar l’execució del centre cívic i de l’aparcament.

Recordem que ja l’any passat Jordi Jané va aconseguir una primera esmena per al centre cívic, també de 250.000 euros, però en aquella ocasió es va destinar a la redacció del projecte executiu.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada