L ‘ajuntament de Santa Bàrbara convoca una sessió ordinària de ple.

Portaveu de UP,Marc March(Foto:LPR)

La darrera es va convocar ara fa just un any
Al mes de Setembre Unitat Planera denunciava davant governació que no  s’haguera convocat un sol ple ordinari des de l’inici de l’actual mandat.

(J.Roig).-Just quant es compleix un any  des de del darrer ple que es va radiar per l ‘emissora municipal,l’alcalde de Santa Bàrbara,Jordi Boronat a convocat per aquesta tarda a les set i mitja una sessió ordinària de ple on es debatran els 5 punts que hi ha a l’ ordre del dia i que ,entre altres temes posaran a aprovació la declaració de crèdit com no disponible i  l’ expedient ,en un primer tràmit,per a suprimir el Registre Municipal d’Unions Estables de Parella .
Finalment es vol donar suport a una Moció sobre la Resolució del Parlament de Catalunya (CIU, ERC, ICV, SI i DC) per l’exercici del dret a l’Autodeterminació.

Un dels punts que pot crear més expectativa és el que fa referència  al de precs i preguntes ja que com recordarem que fa unes setmanes el grup de Unitat Planera,a la oposició presentava una denúncia al departament de Governació de la Generalitat després que el govern municipal (CiU) només haguera convocat un sol ple ordinari des de l’inici de l’actual mandat, concretament, l’octubre passat. Fins al dia d ‘avui les convocatòries han estat extraordinàries i Unitat planera considerava que aquest fet significava un prejudici pel que fa a la tasca de control de l’oposició, ja que, a més, el govern no havia acceptat incloure en aquestes sessions l’apartat de control al govern, o sigui els corresponents precs i preguntes.

Marc March portaveu del grup deia que “Es dóna la circumstància, a més, que com que no hi ha plens ordinaris, encara no ens han respost a les preguntes que els vam fer en el ple de l’octubre de l’any passat”

1 resposta
  1. Raul
    Raul says:

    ¿ Quina malaltia n´es aquesta ? que devant del public,tots somplin la boca de dialec i consens; pero despres el birus ne fa estralls.

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada