Dolors Casadó es fa càrrec de la gestió del Punt d’ Informació Juvenil planer.

Dolors Casadó és la nova responsable del Punt d’ Informació Juvenil de Santa Bàrbara

Des  de fa unes setmanes  i desprès del corresponent període d’ aprenentatge i formació ,Dolors Casadó és la nova responsable  del Punt d’ Informació Juvenil de Santa Bàrbara, del que fins ara se n’ havia fet càrrec Guillem Gaya.
Segons que explicava Montse Rodríguez,regidora de Joventut  del municipi,es tracta  d’ un canvi  necessari i meditat  ja que fins ara,Guillem compartia amb Dolors les responsabilitats  de Cultura,Biblioteca i Joventut com a pas previ  abans de separar les àrees,  un cop aquesta  acabes el període  de formació com a Directora de Lleure.
Ara Guillem es queda amb l ‘area de Cultura i la direcció de la Biblioteca municipal,mentre que Dolors portarà tots els temes relacionats amb el PIJ ,Joventut i l’ àrea de la Dona ,que ja estava al seu càrrec.
Els Punts d’ Informació Juvenil  son oficines des de les  que s’ofereix informació orientació i assessorament. Per les seves característiques, el seu responsable té el doble perfil d’informador/dinamitzador, essent una de les seves missions principals impulsar els programes de dinamització juvenil, estant en estret contacte amb els joves del seu àmbit d’actuació. La instal•lació permet oferir  habitualment un doble perfil de PIJ i de lloc de trobada dels joves

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada