La terrissa ebrenca es promociona a les Canàries

Els dies 12 i 13 de juny de 2010, l’Associació Cultural Galerenca “Lo Cadub”, va participar com a convidada a la I Muestra Insular de Amigos del Barro, a la Villa d’Agüimes  a Las Palmas de Gran Canaria.

La Associació Cultural Galerenca “Lo Cadub”, va aprofitar el certamen, per presentat i promocionar la fira de la terrissa i ceràmica de la Galera, la terrissa tradicional ebrenca de la Galera, Miravet i Tivenys, i a la vegada el turisme de les Terres de l’Ebre.

Dintre dels actes, els representants de “Lo Cadub”, van organitzar i participar  en una taula rodona per compartir les experiències de l’associacionisme vinculat a l’organització de fires monográfiques destinades a la promoció dels sector artesanal de la terrissa tradicional i de la ceràmica i els factors que es produeixen de dinamisme e impacte econòmic que representa per als territoris.

Als actes institucionals, el president de l’Associació Cultural Galerenca “Lo Cadub” el Sr. Francisco Gasulla, i la Sra. Blanca Duré, van fer entrega de “cadubs” a la Consejera de Comercio i Artesania del Cabildo de Gran Canaria, al il•lustre Ayuntamiento de la Villa de Agüimes i al president de l’Associació Cultural Amigos del Barro. A la vegada l’Associació Cultural Galerenca “Lo Cadub”, va rebre una placa de terrissa i un emblema, en agraïment per la col•laboració amb el desenvolupament de les activitats firals de la terrissa, i també per l’interès demostrat amb l’intercanvi de cultures i tradicions.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada