Tres detinguts per diversos furts de material agrícola i ferralla.

ferrallaEl passat dia 22 de juny es va detenir a dos homes i una dona de nacionalitat espanyola relacionats amb dos furts de ferralla i material agrícola a la comarca de  Ribera d’Ebre .

Tot començà quan el passat 14 de juny uns veïns de la zona havien vist com tres individus d’ètnia gitana carregaven ferralla i estris agrícoles de diverses finques en un camió de color blanc i amb una caixa de color blau i que posteriorment fugien del lloc.

El material sostret era ferralla sense determinar el valor , una vaca de vehicle amb valor desconegut i material agrícola valorat en 700 euros. Aquell mateix dia van sostreure un toldo de color groc i un prestatge de ferro d’un segon mas.

Els fets van ser posats en coneixement del Cos de Mossos d’Esquadra  i aquests iniciaren una recerca per la zona . Una patrulla va localitzar el passat 22 de juny  el vehicle amb el que presumptament s’havien comès els fets delictius circulant per Móra d’Ebre Els tres ocupants transportaven abundant ferralla carregada a la caixa sense poder especificar la seva procedència.

Els detinguts són :
•    Juan José B H de 21 anys i veí de Lleida
•    Juan B H de 26 anys i veí de Lleida
•    Luisa H A de 45 anys i veïna de Lleida

Els detinguts van ser imputats com a presumptes autors de FURT sense poder determinar el valor exacte del total del material sostret.