Comença la versió castellana de La Passió amb bones expectatives

El Patronat ha acabat les representacions de l’obra en català amb un augment d’espectadors

Moment de la representació (Foto: Patronat)

(T.Manel/J.Roig).-La temporada anterior de La Passió d’Ulldecona va notar un increment d’espectadors en el balanç final. Segons ha avançat el president del Patronat, Jeroni Castell, La Passió del 2011 portarà sorpreses. Amb solament tres dies de representació, l’obra en català de Vidal i Alcover ha guanyat més de 200 espectadors respecte la temporada anterior.

La junta de l’espectacle vincula aquest èxit amb el nou aire que se li han donat a l’obra, els nous recursos tècnics que fan que l’espectador gaudisca de l’espectacle com si es trobés en primera persona i la campanya publicitària. Juntament amb això, l’entitat va decidir modernitzar-se completament amb una nova dinàmica: la venda d’entrades mitjançant el Servicaixa que segons explica Castell ha tingut molt bona acollida.

La versió castellana de la Passió de Junyent Quintana s’estrenarà el proper diumenge dia 27 de març i segons avança el Patronat, les reserves d’aquest any superen considerablement les dels darrers deu anys.

El Patronat de la Passió, a més a més, ha estat durant els darrers mesos preparant una exposició que fa referència a l’evolució de l’espectacle al llarg dels anys, incidint en els orígens. L’exhibició romandrà oberta fins a final de temporada els dissabtes de 11.30 a13.30 i de 18 a 20 i els diumenges de 1 a 13.30 hores.

Els dies de representació de l’obra de Junyent i Quintana seran 27 de març; 3, 10 i 17 d’abril; i 1 de maig. A més a més de la sortida planificada a Peníscola el dia 24 d’abril coincidint amb la Pasqua.