Alfred Blanch presenta part de la llista convergent que l’acompanyarà a les municipals 2015

capturada

El candidat de CiU a l’alcaldia de Santa Bàrbara, Alfred Blanch, dirigint-se a militants i simpatitzants en l ‘acte de diumenge (Foto:A.Blanch)

El candidat de CiU a Santa Bàrbara diu que el seu equip és jove, procedent del món associatiu, preparat, motivat i proper als seus cercles.

Quatre dels actuals regidors l’acompanyaran als primers llocs de la llista i l ‘actual alcalde i el president local de CDC , la tancaran.

De moment aquesta és la única candidatura que s’ha fet pública, essent una incògnita si se’n presentarà alguna més, com el PP o UP, presents actualment al consistori planer.

(J.Roig/T.G.).-El passat diumenge i en un acte amb militants i simpatitzants de Convergència i Unió a Santa Bàrbara, el candidat a l’alcaldia per aquesta formació, Alfred Blanch, va  donar a conèixer i va presentar una bona part dels integrants de la llista que l’acompanyarà en les properes eleccions municipals del 24 de Maig.

Blanch, responent a les preguntes de La Plana Ràdio sobre el perfil dels seus candidats amb qüestions com la mitjana d’edat , en aparença molt jove i on sembla haver-hi una majoria de fèmines, responia que  depèn de lo que es consideri  “jove” ja que la mitjana d’edat està entre els 35 i 40 anys i que és la gent que ha pogut motivar per formar part del seu projecte. Respecte al sexe dels candidats i candidates, deia que pot donar d’impressió de que hi ha una majoria de dones però que  es complirà la paritat.

Blanch també deia que  dels vuit regidors que té CiU a l’ajuntament de Santa Bàrbara, quatre continuaran encapçalant la llista (Antonio Olles, Montse Rodríguez, Judit Lleixà  i ell mateix) , i l’actual alcalde, Jordi Boronat, i el president local de CDC i regidor, Èric Bel li seguiran donant suport des dels  últims llocs.

El candidat convergent deia que la resta són un grup de persones que arriben a la política local  des del món associatiu del municipi amb noves idees, amb il•lusió i amb ganes de treballar pel seu poble. Tot i que la llista no està tancada al cent per cent, ni l’ordre dels components tampoc, Blanch si que  ja ha fet públics els noms de Joan Abella Calduch, Núria Royo Figuera, Laia Pla Coto, Núria Gaya Sol, Laura Pla Arasa o Adrian Batiste.
Entre els propers mesos de març i abril, l’equip convergent començarà a perfilar el programa amb que es presentaran a les municipals sota el lema “Engresca’t + per Santa Bàrbara”.

En quant a la resta de candidatures que podrien presentar llista al municipi, a dia d’avui i oficialment, no hi ha cap comunicat de les  actualment presents al consistori, es a dir, Partit Popular i Unitat Planera. Si que la passada setmana aquesta emissora es posava en contacte amb el portaveu d’aquesta darrera formació, Marc March, per saber si repetirien la llista unitària entre PSC i ERC a lo que l’al•ludit va respondre de que hi havia un 90% de possibilitats de que fora així.