La zona Est de Santa Bàrbara es queda, gairebé 14 hores, sense subministrament elèctric

Foto: JL Accensi Armengol

Els veïns es queixen pels perjudicis que la perllongada falta de llum els va suposar, entre quarts de set d’anit i les vuit d’aquest matí.
La resta de poble també va patir reiterades interrupcions de subministrament.

(J.Roig).-Des de les 6 i quart d’ahir a la tarda i fins a les vuit d’aquest matí, hem estat sense llum. És una vergonya, en lo que paguem!!!”. Aquesta era la queixa de P. Mesegué, un dels centenars de veïns de la zona Est de Santa Bàrbara que ahir, poc després de les sis de la tarda es quedaven sense subministrament elèctric, un tall que s’ha perllongat fins a aquest matí, poc abans de les 8.
Aquest matí les xarxes socials mostraven l’enuig dels veïns d’aquesta àrea del nostre poble després de passar una nit, literalment, a la llum de les, la resposta va ser que la llum tornaria en unes tres hores, promesa que tampoc es va complir, per lo que han hagut de passar tota la tarda, nit i primeres hores d’avui, a les fosques.
La nostra informadora deia que de moment no ho pensen denunciar, ja que no hi ha hagut danys en aparells,” i la nevera i el congelador, han pogut aguantar”, afirmava, per rematar amb un “però m’he aixecat bastant enfadada”.”La llum no és barata i els preus que paguem, no es corresponen a un servei tan deficient com el que tenim”, concloïa.
L’àrea afectada per aquestes gairebé 14 hores sense llum elèctrica és la compresa, més o menys, entre els carrers Amor i la plaça de l’Estació.

La resta de poble també va patir diversos talls intermitents de subministrament entre les 18 i 22 h.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada