L’ Institut “Les Planes” de Santa Bàrbara un dels tres únics del territori que no aplica l’ horari compactat.

(Per problemes tècnics,avui no podem publicar fotos)

El director del centre diu que  alumnes i famílies encara no estan mentalitzats per als exàmens de setembre que aquest curs passat es van recuperar.

(J.Roig/T.G.).-Quant portem gairebé dues setmanes des de l ‘inici del curs escolar,parlàvem amb Rafel Roig ,director del Institut “Les Planes” de Santa Bàrbara qui primer que res ens destacava,irònicament,que el curs passat no va acabar al juny,sinó que ho va  fer fa pocs dies amb la recuperació dels exàmens de Setembre.
Roig va dir sobre aquesta qüestió que els fruits no han estat els que serien de desitjar perquè  alumnes i famílies pot ser encara no estan mentalitzats per aprofitar l ‘estiu per fer aquestes proves eliminades fa uns anys i recuperades aquest curs .Per al director del centre  planer,els resultats tindrien que ser millors perquè les  proves no són com abans,un examen pur i dur de les matèries impartides  durant el curs ,sinó una avaluació d’ un compendi d ‘activitats que els alumnes han de fer durant l ‘estiu.”Els alumnes haurien d ‘aprofitar-ho millor perquè no és tant dificil. Alguns ni s’ han presentat a les proves”  és lamentava.

D ‘aquest curs recent estrenat a l’Institut “Les Planes” destaca també el fet de que juntament amb el nou centre de Tecnificació d’ Amposta i l’ Institut de Gandesa,el de Santa Bàrbara és l’ únic centre de les TTEE que no ha aplicat la jornada compactada.

Desprès de consultar-ho amb els pares del alumnes, finalment es va decidir no acollir-se aquesta possibilitat horària que de manera experimental han aplicat la majoria d’ instituts del territori.
Els que si que s’ ha fet ha estat reestructurar els horaris avançant l’ hora d ‘entrada a les 8 del mati  i deixant solament dues tardes lectives,les de dilluns i dimarts.

Els curs a l ‘Institut “Les Planes” de Santa Bàrbara va començar amb  249 alumnes d ‘ESO  i 61 de Batxillerat que són atesos per una plantilla de  31 professors,1 i mig menys que l ‘any passat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada