Els usuaris del Centre Obert “L’ oliveta” participen al a Bibliocursa.

Biblioteca Muncipal "José Escudé" de Santa Bàrbara

A principis d’ aquest més de setembre van començar les  activitats al Centre Obert l’ Oliveta de Santa Bàrbara,un servei de la regidoria de Serveis Socials dirigit als xiquets i xiquetes de P5 fins a sisè de primària per als qui s’organitza un seguit d ‘activitats extraescolars. La bona acollida que te l’ iniciativa o demostra el fet de que  el curs ha començat amb  totes els places cobertes,un total de 30 ,que son les que tenen autoritzades.
Entre les activitats que s’ organitzen  a l’ Oliveta i amb l’ intenció de fomentar l ‘hàbit  a la lectura ,destaca la visita que fan el divendres a la Biblioteca Municipal per tal de participar a la Bibliocursa ,una activitat oberta a tot hom i que consisteix en llegir un nombre determinat de llibres .En  el cas del alumnes de l’ Oliveta i segon que explicava  el bibliotecari municipal Guillem Gaya ,aquesta cursa lectora s ‘adaptat a ells amb l’ inclusió d ‘algunes variants com per exemple  el que, a part de tenir que llegir vint llibres o contes al decurs de tot el trimestre ,es tindran que emportar a casa una pel•lícula infantil  i fer desprès un comentari sobre la mateixa incloent-hi un dibuix al•lusiu .Un altra variant és que un dels llibres el tindran que llegir acompanyats d’ un adult o d’ un amic.

Gaya explicava que hi ha altres novetats,com per exemple que, en acabar el trimestre i a la festa  de final de la cursa que s’ organitza a la mateixa biblioteca,enguany  i en lloc de portar un grup d ‘animació com era costum ,seran els mateixos  participants el que s ‘encarregaran de protagonitzar l ‘espectacle, amb la representació d’ un conte i altres sorpreses que,òbviament,no es poden fer públiques.

1 resposta
  1. Núria Fernández
    Núria Fernández says:

    Sobre la Àngels i la seva història, el seu èxit, la seva aventura. Em sembla molt bé, sort en tenim de que ens porte el poble tal llunyà per a bé. Li desitjo el millor en la seva carrera que ha escollit. Andavant Àngels, sort.

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada