Santa Bàrbara tindrà un nou parc a la zona de l’ Institut

skateparc_EDITORA9808EDITORA_5301S’anomenarà “Parc de l’ Independència” i comptarà amb una zona de skate i un auditori a l’aire lliure.

(J.Roig/AdSB/T.G.).-Tal com està contemplat a les Normes Subsidiàries Urbanístiques de Santa Bàrbara, baix de la plaça Europa o lo que és lo mateix, a continuació de la rotonda que hi ha a l’Institut, han comença els moviments de terra previs per a la posterior contrucció d’una nova zona verda que rebrà el nom de Parc de la Independència.

Tot i que el parc està concebut principalment per passejar i gaudir de la tranquil•litat de la zona, amb bancs i una arbrada important que donaran sensació de relaxament, s’aprofitarà també per respondre a una reivindicació que els darreres temps ha rebut el consistori per part del jovent del poble aficionat a la moda dels patinets o skates, per això s’hi construirà una pista per a la pràctica d’aquest esport, tant de moda darrerament.El regidor d’esport, Eric Bel, explicava que aquesta pista d’skate ja es contemplava al programa electoral del 2011.

El nou parc estarà composat per diversos espais ben diferenciats i a banda de la zona de l’Skate Park, que abastarà una superfície total de 355 m2, hi haurà també una zona de passeig arbrada amb una superfície total de 500 m2, una zona amb escenari i per assistència de públic que tindrà una superfície de 35 m2 i 260 m2 de platea i un passeig central que creuarà tot l’espai verd de nord a sud, que unirà l’Institut amb el centre de la població en línia recta.

L’enllumenat programat per al nou espai persegueix el màxim d’eficiència energètica i intenta minimitzar els consums elèctrics, en aquest sentit, tot l’enllumenat s’alimentarà amb llum solar, que combinada amb l’última tecnologia led ha de suposar un baix cost en les despeses de manteniment del parc.

Els treballs que aniran a càrrec de la brigada municipal  i planers en situació d’atur, i tanmateix reforçats amb empreses de la població, compten amb un pressupost inicial de 50.000 euros.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada