Santa Bàrbara, punt d ‘encontre Facebook

ordenadors*Aquest divendres Santa Bàrbara acollirà una Xerrada- Col•loqui  d’amics del Facebook .

Aquesta Xerrada va sorgir de l’ iniciativa d’ alguns usuaris que formen part del Grup Santa Bàrbara , creat pel planer Andrés Granjer, fa uns dos anys.

La intenció es diversa : d’una banda conèixer qui forma part de la comunitat Facebook d’una manera presencial, intercanviar experiències, aprofundir amb  les nombroses  utilitats del Facebook,  però també alertar del mal us que se’n pot fer.

La Xerrada s’iniciarà amb una vídeo conferencia des de Mèxic , lloc on resideix actualment el creador del grup Santa Bàrbara ,Andrés Granje.

L’informàtic David  Comuñas membre d’Atictes,   explicarà com va sorgir aquesta xarxa social i algunes utilitats que permet.

Tancarà la primera part  Jaume Vidal Artista visual , qui oferirà els exemples pràctics de la  utilització d’aquesta xarxa social

La segona part s’encetarà amb  la intervenció de Josep Martí, membre del Facebook Santa Bàrbara,  per parlar sobre com els adults s’han adaptat aquest nou sistema de comunicació i encetar un col.loqui  per intercanviar experiències.

Aquesta trobada es oberta a tothom encara que no formin part de la comunitat però que  vulguin conèixer el tema.

Compta amb el suport de La Plana Ràdio, l’infocentre de Santa Bàrbara ,del blocaire Daniel Gil de Bauen bloc del grup Atictes i de l’Ajuntament Planer, es durà a terme al Centre Cultural  de Santa Bàrbara a les 19’30 h. d ‘avui divendres 24 d’abril  .