Santa Bàrbara participa al curs sobre coneixement de l ‘entorn per a persones nouvingudes

L’Àrea d’Immigració del Consell Comarcal del Montsià organitza aquets  cursos sobre al coneixement de l’entorn  per a a persones estrangeres
Aquestes jornades formatives és portaran a terme als municipis de Santa Bàrbara i Sant Jaume d’Enveja en un total de 10 sessions de dues hores cadascuna

La foto és del lliurament dels certificats corresponents als cursos de català inicial i bàsic 1 per a persones nouvingudes(Foto :CCMontsià)

(Redacció/J.Roig).-El Montsià compta amb 15.758 immigrants segons dades del departament d’Immigració de la Generalitat de Catalunya. Aquests fluxos migratoris es conceben com una solució a les millores de vida, tan econòmica com social. Per això, són molts els recursos que des del diversos departaments de la societat catalana s’han posat al seu abast.
El Consell Comarcal del Montsià, a través de l’Àrea d’Immigració ha posat en marxa els nous cursos per a persones nouvingudes sobre el coneixement de l’entorn.
Aquests cursos comptaran amb 10 sessions d’una durada de dues hores cadascuna, la qual cosa suposa un total de 20 hores. De moment hi ha inscrites set persones a Santa Bàrbara i sis a Sant Jaume d’Enveja.
La jornada formativa va començar el passat dimarts 15 de març a Santa Bàrbara de les 19,30 h fins a les 21,30 h i el divendres, 18 de març a Sant Jaume en aquest mateix horari.
La formació la durà a terme l’agent d’acollida del’ ens comarcal   en col•laboració amb diferents agents implicats del Departament de Salut, Educació i altres.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada