La Sènia aprova el plec de clàusules del Centre Internacional de Negocies del moble

En el ple celebrat a La Sènia  el passat dilluns ,es va aprovar  per unanimitat el projecte i les clàusules que regiran la licitació del Centre Internacional de Negocies del moble ,edifici que tindrà com a objectiu la dinamització del sector del moble senienc i la potenciació de les exportacions. El projecte ha estat redactat per 4 arquitectes locals i té un pressupost d’execució de 536.451 €, dels quals els fons FEDER en finançaran el 50 €, la Diputació el 25 % i l’Ajuntament el restant 25 %.


En el mateix ple s’ aprovà també  per unanimitat el projecte del futur Museu del Camp d’Aviació de la Sénia, com a nou actiu turístic de la població, que al mateix temps recupera la memòria històrica de la Guerra Civil.
Les obres consistiran en la restauració de la caserna de comandament i la museització d’aquest espai amb tècniques audiovisuals per tal de difondre el que va representar l’aeròdrom de la Sénia i la importància d’aquest durant la Guerra Civil.
El projecte, que té un cost total de 154.225 €, serà cofinançat entre Ajuntament (45%) i Consorci Pla de Dinamització Turística de les Terres de l’Ebre (55%), encarregant-se aquest últim de l’execució de les obres i el seu desenvolupament.

Finalment s’aprovà  amb 10 vots a favor (PSC, ICS i ERC), 2 vots en contra (PP) i 1 abstenció (CiU) el  pressupost 2010 per al municipi que puja un total de  4.645.209,34 €.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada