L’ organització del Premi literari “Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara” troba a faltar la participació de gent més jove i també del municipi.


A finals del passat mes de Gener es convocava la XIXèna edició del Premi Literari “Sant Jordi-Vila de Santa Bàrbara” un concurs literari consolidat que dona prestigi a la cultura planera i que segons l ‘actual regidor de l ‘àrea ,Alfred Blanch ,sobre tot dona a conèixer el municipi a l ‘exterior perquè la majoria del 50 participants que sol tenir la convocatòria cada any, són  d’ arreu de Catalunya.
Tot i això Blanch, en declaracions a l ‘emissora municipal explicava que nota a faltar la participació de gent més jove ,per això el Premi és promociona també a diferents centres educatius del territori i també, sobre tot ,li agradaria que hi participés més gent del mateix municipi.


Els premis que es convoquen són:
PREMI DE POESIA, dotat amb 450 € i donat per CAIXA TARRAGONA, a un recull d’entre 10 i 25 composicions, de tema lliure; i un accèssit de caràcter local de 90 €, donat per l’Ajuntament.
PREMI DE NARRATIVA, dotat amb 450 € i donat per l’Ajuntament, a un relat curt d’una extensió mínima de 15 pàgines, de tema lliure; i un accèssit de caràcter local de 90 €, donat per l’Ajuntament.
El termini d’admissió dels originals acabarà el divendres 5 de març de 2010, a les 13 hores.
El veredicte del jurat es farà públic el dia 1 d’abril de 2010. El mateix dia es donarà a conèixer la data del lliurament dels premis.
Les bases específiques d’aquest concurs es poden consultar a l’agenda de la web municipal www.santabarbara.cat. També es pot realitzar qualsevol consulta a l’Ajuntament de Santa Bàrbara, tels. 977 71 70 00 / 977 71 70 01.
Paral•lelament i amb l’ intenció de fomentar l’ hàbit de l ‘escriptura entre els més petits ,també es convoca el XIX CONCURS LITERARI ROGELIO FARNÓS, de caràcter local, destinat als alumnes de l’Escola Jaume Balmes de Santa Bàrbara.
Al treball guanyador de cada un dels cicles d’Educació Primària i d’Educació Infantil se li atorgarà un premi consistent en un lot de llibres, donat per l’Ajuntament. A més a més, tots els participants rebran un record commemoratiu.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada