Esquerra Planera creu que la rehabilitació de l’antic ajuntament de Santa Bàrbara, no és una prioritat.

ajuntament vell 1 ajuntament vell 2Els pressupostos pel al 2016 contemplen una partida de 321.000 euros que es destinaran a les obres de la primera fase de rehabilitació de l’edifici.
Marc March diu que la negativa d’EP no pretén crear confrontació, però per al seu grup, és més important el servei a les persones que les grans obres.

(J.Roig).-La passada setmana, l’equip de govern convergent a l’ajuntament de Santa Bàrbara i amb el suport del PP, aprovava els pressupostos per al 2016, uns pressupostos on a la partida d’inversions es contemplen 297.000 euros destinats a continuar les obres de remodelació i col•locació de pluvials al carrer Victòria (lo barranquet), i 321.000 euros (inclòs l’IVA), que es destinaran a la primera fase de rehabilitació de l’antic ajuntament.

(J.Roig).-Aquest darrer punt és el principal obstacle que ha fet que el grup d’Esquerra Planera no donés suport als comptes municipals per al proper any. El portaveu de la formació, Marc March, explicava que l’assemblea de militants va valorar positivament gestos de l’equip de govern, com la contenció en despeses i impostos, la rebaixa de l’IBI o els esforços per moderar els preus públics per a les Piscines Municipals, una petició que havia fet el seu grup, però que l’escull per aprovar els pressupostos es trobava bàsicament en aquesta inversió que es vol fer a l’edifici de l’ajuntament vell. “Tot i reconèixer que l’edifici està malament, nosaltres considerem que hi ha altres prioritats al poble que siguin més efectives per a la gent, com per exemple un local per a la gent jove”, justificava el regidor.

Marc també deia que van votar en contra perquè, “en un pressupost de més de 3 milions d’euros, no es va voler incloure una partida de 5000, per finançar les llicències digitals per als llibres dels alumnes de l’ institut”. Aquesta era una proposta que, fa unes setmanes, Esquerra Planera deia que presentaria a l’alcalde com a prova pilot i per a fer-la extensiva, en un futur, també als llibres dels alumnes de l’escola.

Tot i aquesta negativa aprovar els pressupostos (que va generar un encès debat a la sessió plenària entre el regidor i l’alcalde), Marc deia que segueix valorant en positiu el canvi de tarannà del nou equip de govern i que aquest tema tampoc no busca crear cap tipus de confrontació. “Es tracta senzillament de defensar cadascun les nostres idees. Com a partits d’esquerres, nosaltres sempre hem defensat la de que, els serveis a les persones són més importants que les grans obres”, etzibava.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada