La gimcana de cars serà una de les novetats d’enguany al Parc Infantil de Nadal a Santa Bàrbara

Parc Infantil 2011_EDITORA9808EDITORA_821

El Parc en una edició anterior (Foto AdSB)

Alguns tallers també seran impartits per professionals gràcies a una subvenció de la Diputació de Tarragona.

(J.Roig).-Un any més, des del 27 al 31 de Desembre, la Regidoria de Joventut de l’ Ajuntament de Santa Bàrbara organitza un  el popular Parc Infantil de Nadal aprofitant el període de vacances escolars dels nens i nenes del municipi.
Un parc que està coordinat pel Grup Joventut i que es pot dur a terme gràcies al grup de joves voluntaris que s’ ocupen d ‘atendre els  tallers i activitats que s’ hi organitzen.
El Parc es durà a terme al Pavelló Municipal i obrirà les seues portes tots els dies des de les 11 i fins les 13:30h. pels matins i a partir de les  16h. i fins les 20h. per les tardes, excepte el dia 31 que tancarà una hora i mitja abans.

Una de les principals novetats que tindrà enguany el Parc de Nadal de Santa Bàrbara serà que els  tallers que habitualment organitzen els membres del grup Joventut, enguany i gràcies a una subvenció de la Diputació de Tarragona, s’han encomanat a una empresa especialitzada que s’encarregarà de fer quatre tallers diferents  per a la mainada sobre temes com el circ, l’escultura o els espills.
Fàtima Blanch i Dolors Casado, coordinadores del Parc, explicaven a La Plana Ràdio que, a banda de les activitats tradicionals, també hi haurà una taller organitzat pel Museu  del Montsià i una gimcana de cars.

D’altra banda, Montse Rodríguez, regidora de Joventut de Santa Bàrbara, desprès de 12 anys d’estar al capdavant de la regidoria, deia sentir-se satisfeta de la resposta que tots els anys té el parc i el creixement que ha anat experimentant, fins al punt que l’ampli espai del Pavelló Municipal s’està quedant petit, amb lo que,algunes activitats, s’han de dur a terme a l’espai exterior de d’instal•lació esportiva.
Recordem que el Parc Infantil de Nadal de Santa Bàrbara és d’entrada lliure per a tots els infants que hi vulguin participar