Es clausura a Santa Bàrbara el curs de iniciació a Tècnic d’ esport

ciate_1
El passat 13 de desembre, va finalitzar el curs d’Iniciació a Tècnic/a d’Esport (CIATE), l’objectiu principal del qual ha estat el de facilitar la informació bàsica per a la realització d’activitats fisicoesportives en l’àmbit extraescolar.

El curs es va desenvolupar a partir d’un model comú, on s’explicaven conceptes bàsics a nivell d’esport, i l’altre, model específic “Jocs i esport en edat escolar”, per tal d’atendre les necessitats de la societat actual, i on es va optar per un format pràctic que buscava una correspondència directa entre la teoria dels continguts i l’aplicació pràctica.

Finalment es va configurar un grup nombrós, amb un total de 20 participants i d’edats molt diverses, aquestes estaven compreses entre els 16 i 45 anys. Es valora positivament el fet de poder oferir aquest curs no només a la població de Santa Bàrbara, sinó que es va obrir a la resta de poblacions de la comarca del Montsià, comptant que es van inscriure participants de; Amposta, Sant Jaume d’Enveja, Sant Carles de la Ràpita, Ulldecona i Santa Bàrbara. A més a més hi van haver participants de poblacions veïnes, com Vinaròs.

Els curs ha estat superat satisfactòriament per tots els participants, ja que van haver de superar una avaluació final dels conceptes que se’ls havia explicat amb les diferents sessions, els quals havien d’estar interioritzats, ja que són fonamental per a una bona formació de tècnic/a d’esport.

Tant el professor, com els participants valoraven positivament la realització del curs, ja que a més d’aprendre nous coneixements dintre el món esportiu, s’ha creat un fort vincle afectiu entre els participants. A més, aquests estan molt motivats en la realització d’altres possibles cursos sobre l’àmbit de l’esport.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada