“Freginals està en obres”

P1000484

Josep Roncero , Alcalde de Freginals als estudis de La Plana Ràdio (Foto:J.Roig)

Així s’expressava Josep Roncero, alcalde del municipi més petit del Montsià, on l’activitat urbanística és destacable.
S’està acabant un nou passeig, segueixen les obres d’ampliació del casc urbà i el cementiri municipal disposarà d’un nou aparcament.

(J.Roig/T.G.).-El passat mes de setembre Freginals va inaugurar oficialment la nova piscina municipal, construïda amb l’ajut econòmic de la Diputació de Tarragona que va aportar-hi gairebé 169.000 euros.

Les obres, però, continuen al municipi més petit del Montsià i segons el seu alcalde, Josep Roncero, “Freginals està en obres”, ja que, de manera simultània, s’està fent un nou passeig a l’entrada del poble, s’està urbanitzant un nou polígon i el cementiri disposarà d’un nou aparcament.
Respecte a la primera de les obres, alcalde deia que segurament aquest proper més de novembre estarà acabada i que amb aquest nou passeig, a tocar de la carretera que va d’Amposta a Ulldecona, Freginals tindrà una nova imatge.

Paral·lelament, l’ajuntament també està portant a terme la segona fase la urbanització d’un polígon contemplat al pla d’ordenació urbanística municipal, iniciat pel govern anterior i aprovat pel seu equip, que ha de servir per ampliar l’àrea actual del casc urbà. Segons explicava Roncero, l’obra la finança l’ajuntament a canvi de les parcel•les que donaran al municipi els propietaris dels terrenys. La intenció és dotar-nos d’una urbanització que permeti el creixement del poble. “Tindrem un lloc on podran viure aquells que tinguin ganes de fer-ho a Freginals. És un lloc ideal” promocionava l’alcalde.

Finalment, l’alcalde de Freginals, explicava a La Plana Ràdio que també tenen en marxa les obres per tenir d’un aparcament digne el cementiri municipal.