Santa Bàrbara tanca els comptes del 2012 amb gairebé 300.000 euros de superàvit

SANTA BARBARA AJUNTAMENT(J.Roig).-De fet és una noticia que coneixíem a finals del passat mes de juny però que per diverses raons, marcades sobre tot per l’ immediatesa de l’ informació generada per les passades festes majors,recuperem avui  ,donant-li el protagonisme que es mereix ,sobre tot perquè és,a priori una bona noticia per al contribuent.
Em refereixo a l ‘aprovació dels comptes generals  de l’exercici pressupostari del passat 2012 que es va aprovar al darrer plenari,fa ara gairebé un mes.
Segons ens va explicar l ‘alcalde del municipi,Jordi Boronat el comptes del nostre poble estan sanejats,sobre tot per la gestió austera  i de contenció que s’ ha vingut aplicant i que ha permès tancar els comptes amb un romanent líquid de tresoreria que està al voltant dels 300.000 mil euros efectius.

L ‘alcalde planer  també va dir que l ‘endeutament és mínim gràcies a la priorització de la despesa i sobre a la reducció  de les innecessàries.
Recordo  que el passat mes de maig,des de La Plana Ràdio ja vàrem informar de  que el nostre poble era un dels menys endeutats del territori ocupant el lloc número vuit d ‘entre els 10 municipis menys endeutats de  les Terres de l’ Ebre per darrera de Benissanet i per davant de Freginals .
Segons les dades consultades gràcies la aplicació que “Diari 5 dias” adjuntava a la seua edició digital ,Santa Bàrbara, a 31 de Desembre del 2012 devia un total de 344.000 euros,lo que significa un deute de 88’30 € per habitant.