Més de 10.000 infants i joves participen aquest estiu en prop de 200 activitats d’educació en el lleure a les Terres de l’Ebre

El Secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí, acompanyat de la coordinadora territorial de joventut a les Terres de l’Ebre, Montserrat Perelló, i el regidor de joventut d’El Perelló, Ferran Cid, van visitar ahir al matí el casal d’estiu promogut per l’ajuntament del municipi. Al casal hi participen 71 nens i nenes d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys i té una durada de dos mesos (juliol i agost).

Posteriorment, el Secretariva visitar les futures instal•lacions del Casal de Joves d’El Perelló, que serà la seu de l’associació de joves del municipi, així com d’altres entitats juvenils. Al Casal, ubicat a les antigues escoles de primària, també s’hi instal•larà el Punt d’Informació Juvenil, que donarà assessorament sobre diversos temes als joves i les joves que ho necessitin.

Durant la visita, es van donar a conèixer les dades de participació d’infants i joves en les activitats d’estiu d’educació en el lleure a les Terres de l’Ebre. Un total de 9.243 infants i joves i 1.305 dirigents adults prendran part en les 184 activitats organitzades a la demarcació per entitats educatives juvenils, organismes públics, empreses i associacions de mares i pares d’alumnes d’arreu de Catalunya.