L’alcalde de l’Aldea anuncia noves mobilitzacions després d’un any de l’aturada de les obres de la variant

Protesta demanant la variant(Foto:Diarinotanaprop)

 

(Teveon).-Emprenyat, indignat i fart. Així s’ha mostrat l’alcalde de l’Aldea, Dani Andreu, quant està apunt de complir-se un any de l’aturada de les obres de la variant de la N-340 al seu pas pel municipi. Des d’aleshores, des del passat 30 de juny, el Ministeri de Foment ha repetit en diverses ocasions que la variant és una obra “prioritària” però mai ha acabat concretant un calendari d’execució i represa de l’actuació. L’alcalde de l’Aldea confiava que les obres de restitució dels camins adjacents a l’autopista AP-7 que el ministeri de Foment ha estat duent a terme en els darrers mesos, fos un indici de què les obres de la variant continuarien aquest proper estiu. Però a hores d’ara no hi ha cap novetat. Andreu ha dit que en “tota la mala educació” Foment no els ha informat de res i que només obtenen per resposta excuses, com ara que la modificació del traçat de la via, per no hipotecar el futur creixement del corredor del Mediterrani, ha retardat les obres. Andreu ha recordat que aquesta modificació del projecte es va autoritzar el febrer del 2010, fa gairebé un any i mig.

Així les coses, l’alcalde de l’Aldea ha deixat clar que si no es reprenen les obres abans del proper 22 d’agost, quan hagin finalitzat les Festes Majors, duran a terme noves mobilitzacions. Sense voler concretar en què consistirien, Andreu ha dit que si convé tallarà ell sol la carretera N-340 per reclamar la construcció de la variant.

Andreu assegura que el poble ja ha esperat prou, que ha estat a l’altura de les circumstàncies sempre que ha estat necessari i ha recordat el perill que suposa per tots els veïns el pas de la N-340 i de vehicles pesants, pel mig de la població.

Així mateix, ha carregat contra el govern espanyol tot destacant que mentre apliquen retallades, permeten el deteriorament dels treballs que s’havien realitzat fins al moment de l’aturada, i que representaven gairebé el 50 per cent del total. Segons Andreu, amb els diners que costarà la reparació de l’actuació que ja estava executada, l’Ajuntament de l’Aldea cobriria el pressupost de dos anys. Andreu fins i tot ha anat més enllà, afirmant que el govern espanyol només es fixa amb les Terres de l’Ebre quan necessita aigua.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada