Jordi Boronat presenta el cartipàs municipal per a aquesta legislatura.

D ‘esquerra a dreta,J.Boronat,M.Rodriguez,A.Blanch,J.Lleixá,A.Pla,J.Roé i A.Olles

Façana ajuntament de Santa Bàrbara (Foto:J.Roig)

Les novetats més destacades :l ‘equip de govern convergent passa a tenir 8 regidors en lloc dels 6 que tenia fina ara i això permet descongestionar responsabiltitats.
Mitjans de Comunicació desapareix per incorporar-se a les TIC

(J.Roig).-Ahir dimecres, l ‘ajuntament de Santa Bàrbara va  celebrar el Ple d’ organització on l ‘alcalde ,Jordi Boronat va presentar el nou cartipàs municipal i el repartiment de les  corresponents regidories  que contempla com a novetats més destacades l’ incorporació a l ‘equip de govern de dos membres  més per a CiU que passa de 6 a 8 regidors després dels resultats de les municipals del 22M.
Aquesta ampliació de l ‘arc convergent  a permès  redistribuir i descongestionar  algunes responsabilitats de  govern  com  les que tenia Alfred Blanch que ocupará també la segona tinença d’ alcaldia a part de la segona vicepresidencia al Consell Comarcal del Montsià. Blanch a partir d ‘ara es farà càrrec solament de Cultura i Educació ,abans tenia també  Esports i Mitjans de Comunicació.
Aquesta regidoria precisament desapareix per  a  fusionar-se  amb la de Tecnologies de l’ Informació i la Comunicació  de la que se’n farà càrrec  António  Ollés  un dels nous regidors que s ‘incorporen aquesta legislatura .La d’Ollés ,segons l ‘alcalde,serà una de les regidories de més pes,ja que es tindrà que fer càrrec també  de Governació  i Turisme i Dinamització Econòmica.
Jordi Roé   seguirà solament amb Agricultura deixant Medi ambient que passarà a una altra de les  noves incorporacions,el jove Eric Bel   qui portarà també l ‘area d ‘esports.
La tercera regidora nova que  s’ incorpora és Àngela Pla que ha estudiat empresarials i que tindrà baix la seua responsabilitat la regidoria d’Hisenda i la Comissió Especial de Comptes.
Judit Lleixà es farà càrrec exclusivament de Fires i Festes  i tampoc hi haurà canvis per a   la fins ara regidora de Benestar  i Família,Salut i Joventut,Montse Rodríguez que continuarà al capdavant de les tres a banda d’ ocupar el cárrec de la segona tinença a l ‘alcaldia.
Finalment Jordi Boronat  a part de les funcions inherents al seu càrrec d ‘alcalde ,portarà Urbanisme i  Personal.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada