Més de 70 músics reunits en un concert per donar suport a Àlex Castell

alexEls amics del músic planer han organitzat aquest concert solidari a Santa Bàrbara per recaptar diners davant la situació de precarietat en que es troba la família.

(J.Roig).-Àlex Castells, conegut músic i fill de músics de Santa Bàrbara va ser el director de la Banda de l’Ametlla de Mar i tenia al seu davant una excel•lent carrera musical, que el va portar a tocar amb orquestres de rellevància d’arreu del món fins que una greu malaltia li va impossibilitar continuar amb la seua carrera professional, deixant-lo en una cadira de rodes i amb una situació de dependència física que fa necessari que Àlex hagi de tenir sempre a algú pendent d’ell.

Les retallades dels darrers mesos en els servis socials i molt especialment les derivades de la llei de la dependència han agreujat la precària situació econòmica de la família, per això, ha finals de l’any passat, un grup de músics, amics d’Àlex, van començar a gestar la idea de fer alguna cosa per ajudar-lo. Un d’aquests músics, Marc Subirats ,el director de la Unió Musical Jaume Balmes ens ho explicava a La Plana Ràdio.

El concert es farà aquest dissabte a la pista de la zona poliesportiva a les 7 de la tarda i reunirà més de setanta músics, amics i companys d’Àlex i també de la banda del nostre poble, que han preparat un repertori amb peces que saben que li agraden a l’ homenatjat.

L’entrada al concert serà gratuïta i els organitzadors han preparat una guardiola on els assistents podran dipositar voluntàriament els seus donatius. També i per iniciativa popular, s’ha organitzat una espècie de “fila zero” per aquells interessats en participar però que no podran assistir al concert solidari i vulguin fer igualment un aportació, ho podran fer al número de compte 70-2100-0680-61-0100636688, que és el compte del mateix Àlex i les donacions per tan, aniran directament a l’afectat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada