Atapeït cap de setmana literari i cultural a Santa Bàrbara

*La Plana Ràdio també s’ ha sumat a aquesta jornada literària i a  organitzat , amb la participació dels alumnes de 4art. d’ ESO, una marató –poemari

Dintre de les activitats de les Jornades Culturals que celebra el nostre municipi,a part de la tradicional venda de roses , començada a les 10 del mati a la Pça Cid i Cid i organitzada per Mans Unides ,avui hi ha una especial incidència en la vessant literària coincidint en aquesta jornada de Sant Jordi.
D’ una banda,  amb el lliurament dels premis literaris que organitzen tan l’IES Les Planes   i el Ceip Jaume Balmes. El primer acull ,a la sala polivalent del centre, el lliurament del XIIé concurs literari “Ies Les Planes” i el segon lliurarà els guardons als alumnes que han participat a la XIXèna edició del premi literari Rogeli Farnós.
Aquesta nit a les 20h. també es farà la presentació  del llibre “La Pastora. Del monte al mito” a càrrec del seu autor José Calvo Segarra. L ‘acte es durà a terme al centre cultural del poble.
Abans ,a les 5 de la tarda,  l ‘associació Aragonesa Planera organitza també una activitat per las mes menuts. Concretament una pintada de la figura de Sant Jordi.


Finalment i encara que no figura al programa d ‘activitats ,La Plana Ràdio també s’ ha sumat a aquesta jornada literària i a  organitzat , amb la participació dels alumnes de 4art. d’ ESO, una marató –poemari  en la que ,al decurs de tot el mati , des de les 9 i fins les 13 h. les noies i els nois de l’ institut llegiran un total de 19 poemes de diversos autors i tan en català com en castellà.
La iniciativa d ‘aquesta activitat  va ser de Núria López,professora de català del centre , qui o va proposar a l ‘emissora per tal de fer partícips a la resta del poble del treball de recitat de poemes que havien  fet els alumnes aprofitant que enguany es l’ any Joan Maragall i Miguel Hernández.
Les activitats culturals seguiran demà pel matí a Santa Bàrbara amb tallers infantils a l ‘escola Jaume Balmes organitzats per l’ APA del centre  i una conferència sobre el paper de la dona en les diferents etapes del cicle vital  ,que pronunciarà la doctora en psicologia Mª José Cid i que organitza l’ Associació de Dones Planeres.
El diumenge pel mati es farà l’ inauguració oficial de les noves instal•lacions esportives municipals a càrrec del President de la Diputació, Josep Poblet i a la tarda l’ Associació de Jubilats celebra la seua diada social de Sant Jordi, acabant les activitats del cap de  setmana les 7 de la tarda amb el festival de Play–back  organitzat per Mans Unides amb la col•laboració de nens,joves i entitats del poble.

2 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada