Santa Bárbara convoca aquest dijous el ple ordinari del mes de Febrer

índice

Entre els punts a destacar la proposta d’aprovació de les noves ordenances de Civisme i Convivència Ciutadana i la de Recollida de Residus.

(J.Roig/T.G).-L’ajuntament de Santa Bárbara a convocat per a aquest dijous 25 de febrer, a les vuit de la tarda, la sessió ordinària de Ple corresponent al mes de febrer que, com és habitual serà retransmesa per La Plana Ràdio.
Avui podem avançar els punts que contempla l’odre del dia, un total de 13.
A banda dels protocol•laris per aprovar l’acta de la darrera sessió i el de precs i preguntes, es debatran i posaran a aprovació temes com les contractacions d’urgència que ha fet el nostre ajuntament les darreres setmanes. Es donarà compte dels diferents Decrets d’Alcaldia i es posarà a aprovació el nomenclàtor de diversos carrers del municipi de Santa Bàrbara. El ple proposa també donar compte de l’Informe de la Intervenció sobre el període mig de pagament a proveïdors segons el Reial Decret 635/2014, així com de l’informe sobre el compliment dels terminis de pagament de les obligacions atenent allò que disposa la Llei 15/2010, de 5 de juliol, corresponent al 4t. trimestre 2015 i el de l’informe d’Intervenció de l’execució del pressupost 2015  en el mateix període.
La corporació municipal també demanarà l’aprovació inicial de la modificació puntual del Pla parcial Barranc de Lledó i del Reglament de Règim intern del nou Centre de dia.
Un dels punts importants d’aquest ple serà l’aprovació inicial de les noves ordenances de Civisme i Convivència Ciutadana i la de Recollida de Residus. L’alcalde de Santa Bárbara, Alfred Blanch, fa uns dies, avançava que, el de les ordenances és un tema que fa temps que estan treballant i que finalment, segurament, podrien posar a aprovació en aquest ple, com així serà.
Blanch rematava dient que l’actualització d’aquestes ordenances era urgent ja que les actuals havien quedat obsoletes i per tant, difícils d’aplicar.
Finalment, al mateix ple, es proposarà també l’aprovació inicial del Reglament del recentment acabat l’Hotel d’Entitats que l’ajuntament té previst posar en marxa les properes setmanes.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada