Els alumnes de Santa Bàrbara poden comprar els llibres a terminis

llibresPer segon any consecutiu, l’APA de l ‘escola de Santa Bàrbara permet fraccionar el pagament dels llibres per al proper curs.

L ‘entitat està també satisfeta amb el funcionament del nou menjador escolar i amb el servei d’acollida matinal.

(J.Roig/T.G.).-Les dificultats econòmiques que estan patint la majoria de famílies és fa encara més palès quant ,al començament de cada curs, cal comprar els llibres per als escolars .Per això des de l’ APA de l’ escola Jaume Balmes de Santa Bàrbara, conscients de l ‘esforç e que suposa afrontar aquesta despesa al mes de setembre, des de l ‘any passat han posat en marxa un sistema de pagament fraccionat que permet que els interessats puguin abonar el cost dels llibres amb un màxim de tres terminis, el primer dels quals acabarà el proper 15 de Febrer. Els altres són al ‘abril i al juny i la resta quant arribin el llibres, a començament de curs.

Marta Forés, tresorera de l ‘entitat escolar, explicava que, desprès de valorar positivament l’ experiència del curs passat a la que s’ hi van acollir un 20 per cent dels associats, enguany han decidit tornar a posar en marxa el sistema, convençuts de que el nombre s’ incrementarà

Fores recordava que els interessats hauran de fer  ara un primer pagament de 20 euros per als llibres de P3 i P4 i 50 per a la resta de cursos. També feia referencia a la valoració que es fa des del’ APA del funcionament del nou menjador escolar, assegurant que estant satisfets de la resposta dels alumnes que utilitzen el servei : una mitjana de 20 escolars diaris, lo que significa un lleuger increment respecte a l ‘any passat. La tresorera valorava també molt positivament el que els alumnes no hagin de sortir del recinte escolar com havien de fer fins ara.

Finalment el servei d ‘acollida matinal també està funcionant satisfactòriament segons valorava la tresorera, essent un dels serveis mes demanats pels socis, encara que actualment solament s’ ofereix la franja de vuit trenta a nou hores del mati, desprès de que la que anava a patir de de les vuit del matí no tingués  massa resposta. Aquest servei acull fins a 30 nens i nenes cada mati abans de començar les classes.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada