La Biblioteca de Santa Bàrbara organitza una cursa lectora per al Parc de Nadal.

Fitxa que s’ haurà d’ omplir a la “Biblioparc” (Foto: Biblioteca José Escudé)

Fomentar l’ hàbit per la lectura entre els més joves,objectiu d ‘aquesta activitat on els participants tindran que superar quatre proves cada dia  dels cinc que durarà el Parc

(J.Roig/ASB).-La Biblioteca Municipal de Santa Bàrbara participa habitualment al Parc Infantil i Juvenil de Nadal de Santa Bàrbara que enguany tindrà lloc  del  27 al 31 de Desembre,aportant llibres per a la lectura u organitzant tallers de conta contes  .
Enguany hi haurà però una singular iniciativa que els organitzadors han anomenat “Biblioparc” Es tracta d’una cursa lectora que consistirà en haver d’aconseguir superar amb èxit quatre proves cada dia. Les proves seran: llegir un llibre i omplir una fitxa, explicar-lo o dibuixar-lo, maquillar-se amb les indicacions del monitor/a al taller corresponent, realitzar una manualitat cada dia (punt de llibre, ulleres, capsa i porta llibres) i escoltar un conte i realitzar l’activitat que se’ls indiqui. Cada participant de la cursa tindrà una fitxa de concursant amb 16 caselles que haurà d’omplir obligatòriament per tal de superar-la al llarg de la setmana.

Finalment, cada vegada que superin una prova se’ls donarà una enganxina per posar-la a la seva fitxa de concursant. Un cop s’aconsegueixen les 4 enganxines del dia, se’ls donarà un diploma de concursant i si aconsegueixen tenir els 4 diplomes diaris, el cinquè i últim dia del Parc Infantil i Juvenil de Nadal se’ls farà entrega d’un obsequi per haver superat amb èxit la cursa lectora.
Els organitzadors diuen que el “Biblioparc” és una activitat dirigida a tots els usuaris del Parc Infantil i Juvenil de Nadal per tal de fomentar la lectura a través d’activitats lúdiques i divertides i apropar la biblioteca a altres llocs fora del seu edifici habitual.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada