Edició de la nova guia turística “Santa Bàrbara, un mar d’oliveres”

(Aj. S.B)L’any 2008, la Regidoria de Fires i Festes encarregava l’edició de la 1a guia turística de Santa Bàrbara, per tal de donar informació a totes aquelles persones que, al llarg de l’any, visiten el municipi, així com per fer difusió a tots els esdeveniments que s’organitzen o per fer promoció a altres punts del territori nacional. La guia fou editada en català i, osteriorment, traduïda al castellà i l’anglès, amb una molt bona acollida per part dels usuaris.

Tres anys després, la Regidoria de Promoció Econòmica ha vist necessari reeditar la guia per tres motius principals: renovació de la informació que hi havia a l’anterior, millora d’alguns aspectes de la mateixa i la necessitat de disposar de més material de promoció i difusió per al Museu de la Vida a la Plana, que ja està en funcionament.

D’altra banda, la guia es presentarà en el marc de la XV Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç a l’estand de l’Ajuntament de Santa Bàrbara. També estarà disponible al Museu de la Vida a la plana i es publicarà a la web del municipi (www.santabarbara.cat).

Antonio Ollés, regidor de Promoció Econòmica, aclareix que una guia turística ha de ser un resum breu de totes les excel•lències que un municipi disposa, i ha de ser actualitzada periòdicament per adaptar-se als nous temps. Igualment ha assenyalat que hi ha previsió de traducció al castellà, anglès i francès.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada