Diumenge de Fira : Ple total !!!

(J.Roig)

Diumenge a les 7 de la tarda,les portes de les carpes de la Fira no donaven a l ‘abast . (Foto J.Roig)

Fins i tot la meteorologia enguany va estar de part de La Fira. Tot  i l’ amenaça de pluja,de vent,de fred ,al final el que es va poder sentir a La Fira va ser el calor humà de la moltíssima gent que va passar-hi també al decurs de tot el diumenge. Al final de la jornada,en l ‘acte de clausura,les autoritats  van calcular que,un altre any la xifra de 30.000 visitants  podria ser valida…però ja parlarem un altre dia de valoracions.

Avui toca mostrar-vos un altre cop lo que no podíem  explicar en paraules des de La Plana Ràdio: les imatges de pràcticament tots els moments més destacats del esdeveniment.

Ens vam perdre l ‘esmorcar de baldana,saltxixa i alli oli ,multitudinari,segons ens van dir ,però ja estàvem presents per mostrar-vos cavalls i carruatges,treballadors( que fan possible també la fira),presidents novells però amb les idees clares ,música,artesania per als mes menuts,bicicletes ,micologia,..enfi, pegueu un cop d’ ull vosaltres mateixos i feu-vos una idea….nosaltres,Tere i jo,anem a “tornar l ‘emissora al seu lloc”Dilluns és dia de desmontar i tornar a muntar i prendre-mos el mati amb un pic més de rèlax que els tres dies anteriors…..o necessitem !!!!