Es reconverteix el parc infantil que hi ha davant el Centre Cultural

placeta

Obres de reestructuració de la placeta que hi ha enfront del Centre Cultural (Foto:J.Roig)

S ‘adequarà per a que pugui ser compartit amb els usuaris del nou Centre de Dia.
L’espai,fins ara de terra,es pavimentarà per evitar problemes de salubritat.

(J.Roig/T.G.).-Entre les moltes obres que té encetades l ‘ajuntament de Santa Bàrbara , avui destaquem la que aquest mes d’ octubre s’ha començat a la placeta que hi ha davant del Centre Cultural i del nou Centre de Dia, amb el moviment de terres  i reestructuració de l ‘espai  per adequar-lo a la nova funció que tindrà.

Segons s ‘ens explicava des de l’alcaldia, es vol dotar d’un espai d‘esbarjo als futurs usuaris del Centre de Dia que entrarà en funcionament,segons les previsions,a principis del 2014.Jordi Boronat deia textualment que serà “la placeta” dels iaios,tot i que es reservarà també un espai per als més petits. La placeta es dotarà de les anomenades “màquines de saluts” per als avis i de jocs infantils per als infants que conviuran en un mateix espai.

L ‘alcalde planer admetia que la placeta,fins ara de terra,es reconvertirà en un altra plaça dura per evitar els problemes de salubritat que estava tenint aquest espai i a l’ hora optimitzar-ne el manteniment.

El pressupost d‘aquesta obra,que també es du a terme els treballadors de la brigada municipal ,es xifra en uns 25.000 euros.
Les obres del nou Centre de Dia recordem que ja s‘estan acabant d‘enllestir  gràcies a les subvencions que ha rebut del Benestar i Família i de l’Obra Social de La Caixa que ha aportat 150. 000  euros amb  dues  anualitats .

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada