Interior multa amb 3.500 euros el Pub La Sal

Cartell anunciador de la festa solidaria amb La Sal

La denuncia és per no respectar els horaris i es va imposar durant les passades  festes majors del poble.

La mateixa setmana en que el Pub  La Sal de Santa Bàrbara organitza un acte festiu i solidari per recaptar fons  per assumir el cost  de la possible sanció que esperaven  , s’ ha conegut l’ import de la mateixa, tres mil cinc-cents  euros .
Els fets que han provocat aquesta sanció  es remunten a les passades festes majors ,quant el cos policial de la Generalitat va presentar-se a La Sal,   cap a les cinc de la matinada  ,fora ja del horari autoritzat d’ obertura del local , que era fins les quatre ,per la qual cosa  es va fer la corresponent denuncia de la que ara s’ha  conegut l’ import.
Marisin Accensi  , una de les gestores del local , admetia que estaven fora de l ‘horari regulat però afegia que  també s’ havia de tenir en consideració altres aspectes excepcionals i circumstancials  , com el fet de que eren festes majors  o que aquell dia,al poble,no es feia cap altre acte festiu. Era dilluns i solament havien fet la Cursa Enigmàtica que havia acabat un parell d’ hores abans .
Els arrendataris del pub entenen i admeten  que aquets horaris poden causar molèsties al veïnat ,però reclamen un poc més de tolerància per aquets dies especials,tenint en compte que el fet d ‘estar ells oberts,evita que molts joves del poble ,surtin fora  amb  els riscos que això comporta.
Per fer front a aquesta multa , l ‘establiment ha  organitzat per aquest dissabte 25 de Setembre una marató de djs  que començarà a les 4 de la tarda i es perllongarà fins les 4 del matí  .Dotze hores de música de diversos estils,  punxada per 12 disc-jockeys que col•laboraran desinteressadament a aquesta festa en la que s ‘espera  la solidaritat de la clientela habitual i també del poble i comarca  en general,per una  causa que consideren desmesurada i injusta.
Marisin Accensi agraïa la col•laboració i el suport rebut ,sense el que els hi seria impossible fer front  a l’ import de la sanció imposada,ja que  no fa ni un any que porten el local i els pocs beneficis que han pogut obtenir els han invertit en fer-hi millores ,entre elles   insonoritzar el pub per evitar molèsties als veïns.